Moda / Opatija

Opatija

Opatija

Hairstyle News 2012.

Objavljeno: 19.03.2012.|Piše: VL|Foto: Show Bizz Press
U Opatiju će se 24. i 25. ožujka sjatiti neki od najutjecajnijih domaćih i inozemnih frizera povodom tradicionalnog međunarodnog frizerskog festivala 'Hairstyle News 2012.' koji se održava u opatijskim hotelima Kvarner i Milenij te u dvorani Gorovo.
Stručni timovi brojnih regionalnih frizerskih akademija poput IDEA Academy, MI Hair Academy, ZGAT Academy, MIČ Styling Art Academy predstavit će posjetiteljima najnovije trendove u svijetu frizerstva i pokazati svu svoju vještinu i kreativnost u oblikovanju frizura. Za vođenje programa je, kao i prošle godine, zadužena poznata hrvatska voditeljica, Iva Šulentić.
Na kraju prvog dana Festivala za posjetitelje slijedi posebna poslastica – hrvatska premijera dokumentarca 'Vidal Sassoon the Movie'. Vidal Sassoon, čovjek za kojeg se kaže da je 'promijenio svijet sa škarama' i genijalac u svijetu frizera zaslužan je za brojne inovacije poput bob frizure, frizerske geometrije, 'wash and wear' filozozofije i druge.
Dakle, ako vam treba inspiracija za novu frizuru ili jednostavno željno pratite trendove u svijetu frizura, požurite na 'Hairstyle News 2012'!
Povratak natrag

Izdvojeno najčitanije

Djevojka mjeseca

Miss karnevala bez maske

 

You have an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.