Moda / Opatija

Opatija

Opatija

Hairstyle News 2012.

Objavljeno: 19.03.2012.|Piše: VL|Foto: Show Bizz Press
U Opatiju će se 24. i 25. ožujka sjatiti neki od najutjecajnijih domaćih i inozemnih frizera povodom tradicionalnog međunarodnog frizerskog festivala 'Hairstyle News 2012.' koji se održava u opatijskim hotelima Kvarner i Milenij te u dvorani Gorovo.
Stručni timovi brojnih regionalnih frizerskih akademija poput IDEA Academy, MI Hair Academy, ZGAT Academy, MIČ Styling Art Academy predstavit će posjetiteljima najnovije trendove u svijetu frizerstva i pokazati svu svoju vještinu i kreativnost u oblikovanju frizura. Za vođenje programa je, kao i prošle godine, zadužena poznata hrvatska voditeljica, Iva Šulentić.
Na kraju prvog dana Festivala za posjetitelje slijedi posebna poslastica – hrvatska premijera dokumentarca 'Vidal Sassoon the Movie'. Vidal Sassoon, čovjek za kojeg se kaže da je 'promijenio svijet sa škarama' i genijalac u svijetu frizera zaslužan je za brojne inovacije poput bob frizure, frizerske geometrije, 'wash and wear' filozozofije i druge.
Dakle, ako vam treba inspiracija za novu frizuru ili jednostavno željno pratite trendove u svijetu frizura, požurite na 'Hairstyle News 2012'!
Povratak natrag

Izdvojeno najčitanije

Djevojka mjeseca

.

 

You have an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.